Gun de trimster paar werkdagen (vaak worden mails behandeld op woensdag – en zondag avonden)  om terug te komen op uw online aanvraag ! Soms laat de agenda en de boekingen uw gewenste data niet toe en zoeken we een oplossing om alsnog zsm een afspraak te regelen. Wij pogen zo veel mogelijk rekening te houden met uw aanvraag…. Best is echter om dan gemiddeld +/-  1 maand op voorhand te boeken gezien sommige periodes (school vakanties, enz …) veel drukker zijn dan andere.

Richtprijzen zijn geafficheerd  dwz. bvb: een pomeranian is gemiddeld 1h15 a 1h45  werk en is vanaf 60 € maar is deze zwaar verklit of zelfs vervilt dan is de behandeling anders en vaak veel langer! Een goede en regelmatige opvolging en trimbeurt (tss 8 en 10 weken) vermijdt extra kosten! 

Wij zijn ‘zuinig op ons handen’ het zijn immers ons ‘werk bron’ vermeld zeker bijt of ander agressief gedrag !  Evenals luizen/vlooien ! we weigeren uw hond niet maar plaatsen hem als laatste om contaminatie te vermijden met andere/ salon moet nadien ook volledig gedesinfecteerd worden en hiervoor wordt een meerprijs aangerekend ! Geen melding hiervan is hond ook weer onmiddellijk ophalen/trimbeurt betalen ! 

Wens je een inschatting van de trimprijs/per ras kan je ons gerust hieromtrent contacteren.

Prijzen per uur : 

Kleine hond : 52€  – Mid hond : 55€  – Grote hond : 58€ – Plukvachten 60€

 

 

 

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Doorgaan met winkelen